• Мандрівка книжковим королівством

    Мандрівка книжковим королівством Мандрівка книжковим королівством Мандрівка книжковим королівством Мандрівка книжковим королівством Мандрівка книжковим королівством

    Літні канікули – це не привід сидіти вдома за комп’ютером. Це влучна нагода разом з друзями цікаво та корисно провести час у бібліотеці, як це зробили наші найактивніші відвідувачі, завітавши до бібліотеки-філії №2 на бібліоквест «Мандрівка книжковим королівством».

    Бібліотекарка Тетяна Матвієнко запропонувала юним читайликам на певний час уявити, що всюди зник Інтернет, а їм терміново необхідно відповісти на питання дуже важливої вікторини. Що ж робити? Звичайно ж, звернутися до книги!

    Квестери дізналися, що їм доведеться пройти різні цікаві випробування. Подолавши ці завдання, вони зможуть отримати картки з буквами, які повинні допомогти розгадати необхідне ключове слово. Розділившись на 2 команди, малеча виконувала цікаві завдання, грала в ігри, розгадувала ребуси, складала пазли та давала відповіді на питання казкових вікторин на станціях «Казкова», «Інтелектуальна» та «Творча».

    Юні читайлики долучилися і до майстер-класу «Книжкова закладка», отримали позитивні емоції і висловили надію на участь в таких квестах і надалі.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше