• Книга в гості мандрувала

    Книга в гості мандрувала Книга в гості мандрувала Книга в гості мандрувала Книга в гості мандрувала

    Літо – найулюбленіша пора всієї дітвори.Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки?Для урізноманітнення дозвілля дітей пришкільного табору «Дивосвіт», що діяв у БЗШ №22 працівники філіалу №4 організовували та проводили години літературних розваг, ігри, вікторини та конкурси.

    Дітлахів загону «Калинка» пришкільного табору БЗШ №17 бібліотекарі запросили на літературний ярмарок «В гості книга мандрувала», на якому діти могли купити товари із незвичайних крамниць тільки за правильні відповіді на питання та виконуючи різноманітні завдання. Вихованці табору дізналися багато цікавого, а також проявили себе у конкурсах та змаганнях. Присутні відвідали крамниці «Загадкова», «Повчальна», «Скоромовна». Потім взяли участь у вікторині «Чи знаєте ви казки?» у крамниці «Казкова» та інсценізували українську народну казку «Ріпка».

    Для вихованців загону «Берегиня» пришкільного табору БНВК ЗОШ №13 була запропонована ігрова мандрівка «Веселий ерудит». Діти із задоволенням відповідали на запитання вікторини «Загадки квітки-семицвітки», складали казкових героїв із пазлів, взяли участь в іграх «Чи то правда, чи то ні?» та «Щедра грядка». А на завершення їх чекав перегляд улюблених мультфільмів. На заході ніколи було нудьгувати, всім було цікаво і весело.

    У книг канікул не буває. Літо з книгою – це цікавий і змістовний відпочинок. Бібліотекарі побажали своїм маленьким гостям гарних канікул, теплих сонячних днів та безлічі цікавих книжок.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше