• Мандруємо світом разом із книжковим літом

    Мандруємо світом разом із книжковим літом Мандруємо світом разом із книжковим літом Мандруємо світом разом із книжковим літом Мандруємо світом разом із книжковим літом

    Літо – прекрасна пора для веселих розваг та читання улюблених книжок.У Книжковій країні можуть статися чарівні, фантастичні речі, і всі вони починаються з бажання читати.

    Працівниці бібліотеки-філії №2 здійснили бібліодесант «Мандруємо світом разом з книжковим літом» до вихованців дошкільного підрозділу Білоцерківського приватного ліцею «Міцва-613».

    Бібліотекарка Тетяна Матвієнко розповіла дошкільнятам про бібліотеку та ознайомила з правилами користування книгами. Під час заходу діти із задоволенням відгадували загадки про літо та книги, майже без помилок відповідали на запитання літературної вікторини «Чи пам’ятаєте героїв цих казок?».

    Малеча мала можливість взяти участь у різноманітних веселих іграх та розвагах: «Впізнай казку», «Хто цей казковий герой?».

    Малюки з цікавістю гортали сторінки книжечок та розглядали яскраві ілюстрації. Бібліотечні фахівчині запевнили маленьких читайликів, що літо з книгою – це цікавий і змістовний відпочинок та побажали теплих сонячних днів та безлічі цікавих книжок.

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше