• Прочитай, відгадай – іншим загадай

    Прочитай, відгадай – іншим загадай Прочитай, відгадай – іншим загадай Прочитай, відгадай – іншим загадай Прочитай, відгадай – іншим загадай Прочитай, відгадай – іншим загадай

    Під таким гаслом у бібліотеці-філії №2 пройшов Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято сповнене дивовижного книжкового розмаїття, свято творців книги та її читачів.

    В рамках Тижня дитячого читання на юних користувачів книгозбірні чекали цікаві та захоплюючі заходи.

    Для другокласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13 бібліотекарка Тетяна Матвієнко підготувала гру-лото «Відгадуй і вигравай». Під час гри діти підбирали ілюстрації до запитань, відгадуючи улюблених героїв народних та літературних казок. За кожну правильну відповідь команди «Колобочок» та «Котигорошко» отримували смайлик. Діти відгадували загадки, брали активну участь в іграх «Склади пазли», «Хто тягнув ріпку?» та казковій вікторині.

    Для третьокласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13 відбулася година періодики «Калейдоскоп дитячих сторінок». Бібліотекарка Олена Буяненко повела малечу у захоплюючу мандрівку сторінками дитячих періодичних видань, звернула увагу на цікаві рубрики, за допомогою яких можна грати в ігри, виготовляти саморобки та розмальовувати. Під час заняття дітлахи залюбки виконували цікаві завдання, відгадували загадки.

    А наприкінці заходу маленькі читайлики мали змогу переглянути яскраві та захоплюючі журнали.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше