• Лікарські рослини – цілюще багатство

    Лікарські рослини – цілюще багатство Лікарські рослини – цілюще багатство Лікарські рослини – цілюще багатство Лікарські рослини – цілюще багатство

    Для членів клубу «Сузір’я», що працює у книгозбірні, бібліотекарки філії №4 сімейного читання провели годину здоров’я «Лікарські рослини – цілюще багатство».

    На зустріч до читачів завітала фахівчиня альтернативної медицини, очільниця білоцерківської фітоздравниці «Зелена планета» Аліна Пастовенська. Пані Аліна розповіла присутнім про профілактичний та лікувальний вплив трав на організм людини, які рослини слід вживати при тій чи іншій хворобі, як правильно збирати та зберігати лікарські трави, які рослини ростуть у нашому регіоні тощо.

    Дуже цікавою була інформація про трави, які є природніми антисептиками, імуномодуляторами та гепатопротекторами. Гостя порадила, яку вітамінну зелень слід обов’язково додавати до свого харчового раціону.

    Учасники заходу отримали відповідь на численні запитання, мали змогу виміряти рівень цукру в крові, придбати фіточаї та трав’яні настоянки.

    А ще, в рамка Національного тижня поезії, пані Аліна прочитала присутнім свої вірші зі збірок «Криланута» та «Цілунок полуденниці».

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше