• Цілющі властивості лікарських трав

    Цілющі властивості лікарських трав Цілющі властивості лікарських трав Цілющі властивості лікарських трав Цілющі властивості лікарських трав

    Цілющі властивості рослин були відомі людині ще з давніх часів. На жаль, далеко не всі розуміють їхню мову, не знають, як їх використовувати з цілющою метою, як збирати, зберігати, не завдаючи шкоди собі.

    В рамках Дня інформації «Здоров’я – шлях до довголіття» у бібліотеці-філії №2 відбулася година здоров’я «Цілющі властивості лікарських трав». На зустріч з очільницею Білоцерківської філії «Зелена планета Земної» Аліною Пастовенською завітали члени клубів «Зарічани» та «Любисток».

    Аліна Віталіївна розказала, як відновити здоров’я за допомогою лікарських рослин та правильно підібраних продуктів харчування. Розказала про особливості лікування травами, яке обов’язково допомагає, тільки ставитися до того потрібно серйозно, не забуваючи, що рослина – це жива істота, яку потрібно просити про зцілення. Пані Аліна наголосила, що з рослинами, як і з хімічними препаратами, треба бути обережними, щоб не зашкодити здоров’ю.

    Захід відбувся у формі запитань та відповідей. Кожен присутній дізнався про те, що його цікавило.

    Друковані видання Наталі Земної, подаровані бібліотеці очільницею здравниці, стануть справжнім подарунком для кожного прихильника народної медицини.

    На завершення заходу присутні мали змогу посмакувати запашним чаєм з трав та лісових ягід, які пані Аліна принесла з собою.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше