• Імунітет – запорука нашого здоров'я

    Імунітет – запорука нашого здоров'я Імунітет – запорука нашого здоров'я Імунітет – запорука нашого здоров'я Імунітет – запорука нашого здоров'я

    Осінь – надзвичайна і казкова пора року, але саме восени люди стають вразливими через сезонні захворювання. Щоб уникнути цих неприємностей, слід зміцнювати свій імунітет. На жаль, імунітет – не гаджет, який можна в будь-який момент налаштувати на більш ефективний режим роботи. Найкраща стратегія – здорове харчування, здоровий спосіб життя, повноцінний відпочинок та чисте довкілля.

    9 вересня у бібліотеці-філії №4 відбулася година здоров’я «Імунітет – запорука нашого здоров’я». На зустріч з очільницею Білоцерківської філії «Зелена планета Земної» Аліною Пастовенською завітали шестикласники Білоцерківської гімназії – початкової школи №13.

    Аліна Віталіївна зазначила, що здоровий імунітет дозволяє людині уникнути більшості захворювань та жити повноцінно. Фітотерапевт ознайомила дітлахів із причинами зниження імунітету та розповіла, як зміцнити здоров’я за допомогою лікарських рослин та звичайних, але правильно підібраних продуктів харчування. Пані Аліна запевнила дітвору, що з рослинами, як і з хімічними препаратами, треба бути обережними, щоб не зашкодити здоров’ю.

    А поки тривала зустріч, читальну залу книгозбірні наповнив запах живих лікарських рослин, аромат яких має цілющу силу.

    На завершення заходу всі присутні мали змогу посмакувати запашним чаєм із трав та лісових ягід, які пані Аліна зібрала за кілька годин до зустрічі.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше