• Яке харчування − таке і здоров’я

    Яке харчування − таке і здоров’я Яке харчування − таке і здоров’я Яке харчування − таке і здоров’я Яке харчування − таке і здоров’я Яке харчування − таке і здоров’я

    Зміцнення здоров’я дітей є однією з актуальних проблем нашого сьогодення. Важливою складовою здоров’я є дотримання правил здорового харчування, які допоможуть не лише почуватися краще, а й запобігти розвитку багатьох захворювань.

    Бібліотекарі філії №4 разом з очільницею Білоцерківської філії здравниці «Зелена планета Земної» Аліною Пастовенською здійснили бібліокрос «Яке харчування − таке і здоров’я» до восьмикласників Білоцерківської гімназії – початкової школи №13.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник ознайомила присутніх зі складовими здоров’я, які є запорукою щасливого і довгого життя та розповіла про збалансоване харчування − «тарілку здорового харчування». Учні, у свою чергу, висловлювали власні думки з приводу вживання некорисної їжі, пригадували, які бувають звички у грі «Корисно – шкідливо».

    Аліна Віталіївна наголосила дітям, що головне слідкувати за собою, дбати, щоб їжа була ліками, а не ліки їжею. Фітотерапевт ознайомила школярів із причинами зниження імунітету та розповіла, як зміцнити здоров’я за допомогою лікарських рослин, з якими лікарка завітала на зустріч.

    На завершення заходу бібліотекарки разом з пані Аліною пригостили учнів яблуками, грушами, виноградом та запашним чаєм із трав і лісових ягід.

     

    Олена Буяненко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше