• Цілющі властивості лікарських рослин

    Цілющі властивості лікарських рослин Цілющі властивості лікарських рослин

    Природа дарує нам багато корисного і важливо вміти правильно використовувати ці дари. Лікарські рослини – одне з таких чудес і подарунків природи. В глибоку давнину люди помітили, що в багатьох рослинах прихована цілюща сила і почали використовувати їх для лікування найрізноманітніших хвороб. Так поступово почала розвиватись народна медицина.

    Напередодні Дня здоров’я у бібліотеці-філії №4 відбулася зустріч із директором оздоровчого центру «Нове життя» Наталією Височинською. На захід завітали члени клубу «Зарічани».

    Кожен з присутніх мав можливість задати особисте питання лікарю, на яке одержав обґрунтовану, змістовну відповідь. Пані Наталія розповіла про цілющі властивості лікарських трав, які рекомендуються лікарями. Серед них є такі, які можна пити як чай.

    Завідувачка філією Світлана Линник запропонувала читачам огляд літератури про цілющі властивості лікарських трав, представленій на книжкових виставках  «Знати, щоб жити» та "Гімн природі, цвіту, травам".

    На завершення заходу всі учасники смакували запашні трав’яні чаї. Кожен міг дібрати напій собі до вподоби. Протягом заходу присутні співали українських пісень про рослини та ділилися секретами траволікування.

     

    Галина Дремлюга.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше