• Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати

    Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати

    Здоров’я – найвище благо, дароване людині природою. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим.

    Кожна людина лікується по своєму. Хтось покладається на свій імунітет, хтось не може обійтися без консультації лікаря, а хтось прислухається до порад своїх бабусь, які на рецептах природи виростили своїх дітей. Який метод лікування вірний, сказати однозначно складно. Звичайно, якщо захворювання серйозне, важко обійтися без госпіталізації та медичних препаратів. Однак існує багато рецептів нетрадиційної медицини для зміцнення здоров’я.

    27 квітня на зустріч із користувачами бібліотеки-філії №2 завітала очільниця Білоцерківської філії «Зелена планета» Аліна Віталіївна Пастовенська.

    Гостя розповіла про здравницю «Зелена планета Земної» в Білій Церкві та про її засновницю – лікаря-фітотерапевта, цілительку Наталію Петрівну Земну (Зубицьку). Досвід пані Наталії та її знання з фітотерапії підтверджені не тільки дипломами, а вдячністю тисяч колишніх пацієнтів, яким вона, свого часу, допомогла справитися з різними захворюваннями.

    Фітопрепарати, основою яких є лікувальні трави, при правильному їх застосуванні, здатні творити чудеса. Трави, корінці, квіти, які входять до складу природних ліків, в більшості випадків не мають побічних ефектів, на відміну від хімічних препаратів.

    Аліна Віталіївна подарувала бібліотеці газети «Зелена планета», що містять багато цінної інформації і навчають жити в гармонії з природою і бути здоровими.

    Не можна розраховувати на те, що завжди будеш здоровим, зовсім не докладаючи до цього ніяких зусиль. Потрібно слідкувати за своїм здоров’ям і обирати правильні методи лікування, консультуючись з фахівцями.

     

     

    Галина Стадник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше