• М’яч закликає до гри!

    М’яч закликає до гри! М’яч закликає до гри! М’яч закликає до гри! М’яч закликає до гри! М’яч закликає до гри!

    19 червня в бібліотеці сімейного читання №4 відбулося яскраве та захоплююче свято, присвячене Дню дитячого футболу. Цей захід зібрав юних любителів спорту.

    Бібліотекарі підготували цікаву розповідь про історію футболу, з якої читайлики дізналися про походження гри, її розвиток у різних країнах, перші футбольні матчі, про те, як змінювалися правила, що означають слова «футбол», «м’яч», «пенальті». Інтерес у дітей викликала розповідь про різноманітні види м’ячів, які відрізняються за розміром, матеріалом і призначенням.

    Щоб перевірити знання дітвори, було проведено захопливу вікторину на тему футболу.

    Наші юні відвідувачі завжди з нетерпінням чекають можливість взяти участь у різноманітних конкурсах. Естафети з м’ячами, ракетками, ключками, де діти могли показати свою швидкість і точність, сподобались як хлопцям так і дівчатам. Ще однією цікавою грою стало забивання м’ячів у настільному футболі за допомогою соломинки – це викликало багато сміху та веселощів.

    Такі змагання створюють атмосферу радості – діти можуть сміятися, жартувати та насолоджуватися спільною грою.

    У бібліотеці також було розгорнуто тематичну книжкову виставку про футбол. Діти та дорослі мали можливість ознайомитися з літературою про історію цього виду спорту, з біографіями відомих футболістів, а також знайти корисні поради щодо тренувань і здорового способу життя.

    Завершення свята було особливо приємним для маленьких учасників, адже кожен з них отримав подарунки. Депутатка Білоцерківської міської ради Ольга Нагорна надала дітям яскраві футболки та солодкі батончики, які стали чудовим завершенням насиченого подіями свята.

     

    Жанна Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше