• Щедре завжди на дари це Різдво для дітвори!

    Щедре завжди на дари це Різдво для дітвори! Щедре завжди на дари це Різдво для дітвори! Щедре завжди на дари це Різдво для дітвори! Щедре завжди на дари це Різдво для дітвори!

     

    Майже цілий рік дорослі і малята з нетерпінням чекають зимові свята. Кожному, незалежно від віку, хочеться хоча б якось урізноманітнити своє життя. Новий рік, Різдво та інші врочисті дні несуть із собою веселощі й розваги, ігри, спів, танці. З особливим нетерпінням чекають у всіх католицьких країнах довгоочікуване свято. Це Різдво. Воно пов’язане з подарунками, несподіваними дивами, гарним настроєм.

    Бібліотека-філія№3 співпрацює з педагогічним та учнівським колективом БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК». 2017-2018 навчальний рік – Рік української мови у Німеччині та німецької мови в Україні. 21 грудня працівники книгозбірні підготували Weihnachten – Різдво за німецькими традиціями в бібліотеці.

    Бібліотекарі розповіли школярам про походження та традиції цього свята в Німеччині, а також про чотирьохнедільний Адвент та календар Адвенту для дітей. Бо він з’явився на світ саме у Німеччині. Його придумала німкеня фрау Ланг для свого сина, щоб зробити очікування Різдва більш цікавим.

    Ігри і співи, вірші і різдвяні побажання звучали сьогодні двома мовами – українською і німецькою, а ще був гостинний солодкий «рай». Weihnachten вдався на славу.

    Тому – мрію, тому – казку, тому – долю, тому – ласку. Щедре завжди на дари це Різдво для дітвори!

    Ксенія Гнуда.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше