• Футбол для когось просто гра

    Футбол для когось просто гра Футбол для когось просто гра Футбол для когось просто гра Футбол для когось просто гра Футбол для когось просто гра

    Футбол був і залишається найпопулярнішою спортивною грою на планеті. Діти усіх країн і народів із задоволенням ганяють м’яч на спортмайданчиках, у дворах, на стадіонах та пляжах.

    19 червня світова спільнота святкує День дитячого футболу. У багатьох країнах проводяться спортивні заходи за участю дитячих футбольних команд.

    Фахівчині бібліотеки-філії №4 сімейного читання традиційно цього дня проводять спортивні заходи для популяризації дитячого футболу. Цього разу бібліотекарки запросили до книгозбірні юних читайликів і відвідувачів літнього табору «Творчий Вікенд»та створивши для них справжнє футбольне свято.

    Різноманітні конкурси, вікторини та руханки викликали у дітей море сміху, радості та азарту. Дівчатка на рівні з хлопчиками змагалися у спритності набивання м’яча, відгадували правила гри та забивали голи.

    Увазі юних читачів були запропоновані цікаві видання, представлені на книжковій виставці «Україна серед грандів світового футболу».

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше