• Уклін тобі, наш рідний тато!

    Уклін тобі, наш рідний тато! Уклін тобі, наш рідний тато! Уклін тобі, наш рідний тато! Уклін тобі, наш рідний тато! Уклін тобі, наш рідний тато!

    Наші батьки – найближчі до нас люди. Тато, мама – перші слова, які дитина починає вимовляти, коли вчиться розмовляти рідною мовою. Згодом дитина придивляється до своїх батьків, вивчає, порівнює їх між собою. Мама і тато для підростаючої дитини є найбільшим відкриттям та загадкою.

    На арт-годину «Уклін тобі, наш рідний тато!», яка присвячена Всенародному дню батька, до бібліотеки-філії №2 завітали юні читайлики.

    Про історію свята та як, відзначають його в Україні розповіла бібліотекарка Олена Буяненко.

    Під час заходу присутні згадували приказки та прислів’я про батьків, сім’ю та родину, відгадували загадки, взяли участь у грі «Комплімент». Під час вправи «Знайди зайве слово» діти відповідали на запитання про родину і розповідали про правила взаємовідносин у ній.

    Захід перетворився на живе та активне обговорення. Дівчатка та хлопчики з цікавістю слухали літературні твори, притчі з народної мудрості, де головним героєм є батько, ділилися враженнями від прочитаних книг.

    Під керівництвом бібліотекарки Ірини Осіпенко діти виготовили вітальні листівки-сорочки з кольорового паперу в техніці оригамі, наповнили їх теплими словами любові до татусів і розмалювали яскравими візерунками.

     

    Світлана Линник.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше