• Тато, татусь, таточко…

    Тато, татусь, таточко… Тато, татусь, таточко… Тато, татусь, таточко…

    Діти, особливо хлопчики, намагаються наслідувати батька, бути схожим на найріднішу людину. І як добре, що є такий день, коли ми можемо скласти батькові подяку за всі його зусилля, які він віддає дітям, за захист, за тепло, за виховання… та й просто сказати, що ми їх дуже сильно-сильно любимо.

    Напередодні Дня батька в бібліотеці-філії №10 для вихованців загонів «Соколята-1» та «Соколята-2» пришкільного табору «Країна козачат» (БЗШ №5) відбулася година вшанування «Тату, таточку, татусю».

    Тато – красивий, сильний, лагідний. Які слова про нього можна ще сказати? Кожна дитина знайшла своє, найпотаємніше, найсвітліше слово, щоб розповісти який він – тато? Наші «соколята» не з розповідей знають, що означає тато-воїн, тато-захисник (більшість татусів присутніх дітей – військовослужбовці та учасники АТО).

    А які красиві портрети своїх татусів намалювали Оля Канцевич, Гліб Козлов, Тимофій Кошман та Матвій Кириченко! Просто очей відвести не можна.

    За допомогою жестів і рухів діти розповідали про професії та вміння своїх батьків під час конкурсу «Все на світі тато вміє».

    Сподобалося дітям і оповідання «Батько» з книги Віри Паронової «Оповідання про сім'ю», де розповідається про те, як добре, коли стати хорошим допомагає люблячий батько.

    На закінчення зустрічі площа перед книгозбірнею перетворилася в портрет-колаж «Наші татусі».

    «Чи було б сьогодні свято,

    Якби ТАТА не було?»

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше