• 16 червня – День батька

    16 червня – День батька 16 червня – День батька 16 червня – День батька 16 червня – День батька

    День батька – це щорічне свято на честь усіх татусів, яке відзначають у 80 країнах світу. А в Україні День батька святкується вперше.

     

    Напередодні свята працівники центральної бібліотеки для дітей завітали до пришкільного табору відпочинку «Юні козачата», який діє при БЗШ №4, щоб разом підготуватися до святкування.

    Під час конкурсу «Прогулянка з татом», хлопчики спробували себе у ролі татусів, які повинні зібрати своїх «донечок» на прогулянку, зав’язавши на їх голівоньках хустинки. Хто зробив це у найнезвичайніший та найкрасивіший спосіб, той і переміг.

    Справжній український тато повинен вміти варити борщ. То ж у наступному конкурсі «Шеф-повар» учасники завзято підбирали інгредієнти для цієї страви і навіть записали рецепт.

    Кожен тато, який має доньку, повинен плести коси. А для цього потрібно мати гарну моторику. У конкурсі «Вузлики» діти зав’язували вузлики на мотузках.Переможцем став учасник, який зав’язав найбільше вузликів.

    Веселим видався конкурс «Комплімент». Хлопчикам довелося постаратися, щоб придумати найвишуканіші компліменти дівчаткам.

    Насміялися усі під час гри «Краса від татка». Дівчатка із задоволенням описували зовнішність своїх татусів та розповідали, чим вони на них схожі.

    Загалом День батька вдався на славу. Малеча дізналася щось новеньке, насміялася та отримала нові ідеї, як привітати зі святом найріднішу людину.

    Тамара Шпак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше