• Я  люблю тебе, татку Я  люблю тебе, татку

    Материнська любов, батьківська наука – це ключові слова в українському дитинознавстві. Батько і мати для кожного з нас – найрідніші та найдорожчі люди на землі. Саме їх порад ми чекаємо, на їхню підтримку розраховуємо. Якщо мама уособлює собою, насамперед, доброту, ніжність, турботу, то тато – це наша опора у житті. А ще він мужній, сильний, працьовитий господар в домі.

    Таким змалювали портрет батька учні 4-Акласу СПМШ №16 (класовод Г.Савчук) під час години родинного виховання «Наші батьки» у бібліотеці-філії №9.

    Завідуюча книгозбірнею Катерина Волинець переповіла дітям народні перекази і легенди про батька, познайомила з кращими творами української і зарубіжної дитячої літератури, де образ батька змальований цікаво,змістовно і реалістично.

    Під час сюжетно-розважальній програми «Я люблю тебе, татку», підготованій бібліотекарями Світланою Могорит і Жанною Харченко, діти із зав’язаними очима по черзі малювали на дошці силует тата, переглянули веселий відеоролик з порівняннями батьківських і материнських методів виховання.

    Та найбільше захоплення викликали змагання хлопчиків, майбутніх татусів, на майстерність і швидкість одягання ляльки-малюка. Переможці отримали подарунки, а всі присутні – велике задоволення від цікавих ігор і змагань.

     

    Галина Чередник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше