• Створюємо родинне дерево разом

    Створюємо родинне дерево разом Створюємо родинне дерево разом Створюємо родинне дерево разом Створюємо родинне дерево разом

    Ми всі – український народ, який складається з родин – малих і великих, дружних і працьовитих. Родина – це не тільки рідні, родичі. Це і весь народ український.

    А щоб нашому українському роду не було переводу, потрібно берегти його, шанувати. В народі з давніх-давен батьки навчали своїх дітей любити і шанувати батька й неньку, дідусів та бабусь – увесь свій рід!

    З нагоди Дня родини в Україні працівники бібліотеки-філії №2 запросили вихованців дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Ровесник» на годину творчості «Створюємо родинне дерево разом».

    Бібліотекарка Олена Буяненко зауважила, що саме рідні завжди підтримують у важку хвилину та радіють успіхам. Ніде не відчуваєш себе так добре, як у колі близьких. Під час заходу діти згадували приказки та прислів’я про батьків, сім’ю та родину, відгадували загадки.

    Бібліотечні фахівчині запропонували юним читайликам створити невеличкі «історії» їхніх родин. Дітлахи не лише мали змогу виготовити паперову аплікацію, яка зображує родинне дерево кожного учасника заходу, а й зрозуміли, чому саме цей символ зв’язку поколінь зображають на вишитих рушниках, серветках, картинах.

    Родинне дерево, виготовлене власноруч, буде милувати очі близьких довгі роки і розповідатиме про ставлення до власної сім’ї.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше