• Обирай спорт – обирай здоров'я

    Обирай спорт – обирай здоров'я Обирай спорт – обирай здоров'я Обирай спорт – обирай здоров'я Обирай спорт – обирай здоров'я Обирай спорт – обирай здоров'я

    Спорт та здоровий спосіб життя – модний тренд будь-якої пори року. Заняття спортом дають людині не тільки міцне здоров’я та хорошу фізичну підготовку, а й формують характер, вчать долати труднощі, постійно вдосконалюватися, не зупинятися на досягнутому.

    Теплого літнього дня працівниці бібліотеки-філії №2 провели для вихованців дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Ровесник» спорт-тайм «Обирай спорт – обирай здоров’я».

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник підготувала для дітлахів вікторину «Традиції активного відпочинку українців», ознайомила з літературою про значення спорту і фізкультури у житті людини.

    Під час заходу учасники відгадували загадки, брали участь у веселих розважальних рухливих іграх, робили фізичні вправи, знайомились зі спортивним знаряддям різних видів спорту. Дві команди «Козаки» та «Патріоти» весело позмагалися у спортивних естафетах: «Біг змійкою з м’ячем», «Стрибки через скакалку», «Хто найвитриваліший?» та «Чисте довкілля». Не обійшлося і без веселої руханки, яка створила насправді святковий настрій.

     

    Олена Буяненко.

     

     

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше