• Зростають малята – справжні здоров’ята

    Зростають малята – справжні здоров’ята Зростають малята – справжні здоров’ята Зростають малята – справжні здоров’ята Зростають малята – справжні здоров’ята

    Всі діти люблять веселі ігри та конкурси. Вони допомагають розвивати кмітливість, швидке мислення, вчать бути сміливими і допомагати друзям.

    Сонячного липневого ранку бібліотекар філії №4 Олена Буяненко провела своєрідне свято здоров’я – книжково-ігровий колаж «Зростають малята – справжні здоров’ята», в якому брали участь вихованці ДНЗ №14 «Оксанка».

    Олена Сергіївна підготувала для дітлахів спортивно-ігрову програму, під час якої розповідала малечі вірші та знайомила з літературою про значення спорту і фізкультури у житті людини.

    На малечу чекало багато різноманітних ігор та естафет: «Пролізь через обруч», «Біг змійкою», «Передай м'яч», «Стрибок з прибавкою» тощо. Результати змагань свідчать про те, що всі діти дружать з фізкультурою та спортом, та не забувають і про книжечки. Адже спорт, як і книга – запорука гарного настрою. Всі, хто брав участь, отримав заряд бадьорості і зміцнив своє здоров’я.

     

    Ірина Тупчій.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше