• Таємниці підводного світу

    Таємниці підводного світу Таємниці підводного світу Таємниці підводного світу Таємниці підводного світу Таємниці підводного світу

    Напередодні Всесвітнього дня океанів, який відмічається 8 червня, працівники бібліотеки-філії №6 здійснили бібліодесант в літній табір відпочинку «Holiday», що діє на базі філії центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді «Соняшник». Бібліотекарка Людмила Романюк запросила вихованців загонів «Незламні» (керівник Людмила Красніцька-Луцик) та «Совенята» (керівник Валентина Бобло) у пізнавально-розважальну експедицію «Підводний світ: барвисті мешканці океанів». Стартувала експедиція з ознайомлення її учасників з книгами серії «Енциклопедії»: «Моря і Океани», «Тваринний світ Арктики і Антарктиди», «Підводний світ». Разом із Людмилою Миколаївною діти відправились у чарівну подорож, під час якої поринули у світ безстрашних мандрівників і відважних дослідників водної стихії, відкрили таємничу завісу в дивовижний, яскравий і різноманітний, майже казковий підводний світ. «Мандруючи», діти розгадували загадки про жителів океанів та переглядали запропоновані книги, в яких розповідається про загадковий світ океанічних глибин, які відкривають свої таємниці і загадки, показують красу незвичайних істот.

    Завдяки пізнавально-розважальній експедиції до підводного світу океанів діти дізналися про те, хто живе в океані, на якій глибині, чим харчуються морські мешканці, яка найбільша тварина на планеті, хто найшвидший, найнезвичайніший та найнебезпечніший у підводних глибинах.

    Наприкінці експедиції дітвора намалювала на асфальті яскравих різнокольорових мешканців океану: рибок, крабів, синього кита, акулу, восьминога тощо. Учасники заходу усвідомили, що світовий океан – величезний, безмежний, непередбачуваний, глибокий, бурхливий, небезпечний, безжальний і багатющий! І люди завжди повинні шанобливо і дбайливо ставитися до водної стихії.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше