• Світ океанів

    Світ океанів Світ океанів Світ океанів Світ океанів Світ океанів

    В центральній бібліотеці для дітей пройшов День інформації під назвою «Цей дивовижний світ океанів», присвячений Всесвітньому дню океанів, який офіційно відзначається 8 червня.

    До бібліотеки завітав загін №1 «V.I.P.» літнього табору відпочинку БЗШ №20 ( вихователі С.Погоріла, О.Гарвасюк).

    Діти дізналися, що наша планета багата на водні ресурси. Лише одну третину нашої планети займає суша, решту поверхні вкривають чотири океани – Тихий, Атлантичний, Індійський та Північний.

    Переглянувши відео-ролик «Мандрівка в глиб океану» діти не задумуючись відповідали на запитання аквавікторини «70% земної поверхні», граючись відгадували загадки «Таємниці океанських мешканців», розглядаючи світлини відгадували назви найбільш чудернацьких та незвичайних риб світового океану. Розділившись на три команди: «Морський світ», «Касатки», «Нарвал» учасники складали пазли, на яких були зображені мешканці океанів. За допомогою криптограми кожна команда розгадала ключовий вислів «Дізнавайся більш нового та цікавого» та «Океан наймогутніша стихія». Допомагали читачам справлятися із завданнями книги із книжкової виставки «Наймогутніша стихія». Закінчився захід грою «Море хвилюється…».

    Завдяки цікавій програмі діти не одну годину провели у бібліотеці та переконалися, що відпочивати можна змістовно, розважитися, набуваючи нові корисні знання.

     

    Тамара Шпак, методист ЦДБ.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше