• Його величність океан

    Його величність океан Його величність океан Його величність океан

    Нещодавно, весь світ святкував День океанів. Відзначення цієї дати було започатковано ще у 1992 році в Бразилії на зустрічі «Планета Земля». Свято офіційно затверджено ООН.

    14 червня уцентральній бібліотеці для членів клубу «Вікторія» відбувся пізнавальний калейдоскоп «Вітаємо вас, Океани»». Бібліотекарки Маргарита Зубкова і Леся Шимоня розповіли про ключову роль Світового океану та познайомили присутніх з цікавими фактами про Тихий, Атлантичний, Індійський, Північний Льодовитий та Південний (Національним географічним товариством було визнано існування Південного океану, як окремого) океани.

    Неабияке враження на учасниць заходу справив відеофільм «Підводний світ океанів» та відеоподорож «Океани» про незбагнену красу і велич Світового океану.

    Змістовна та яскрава книжкова виставка «Таємниці океанів» привернула увагу гостей заходу. Добірка художніх творів Володимира Єрмоленка «Ловець океану», Ельчина Сафарлі «Про море мені розкажи», Дебора Леві «Гаряче молоко», Германа Мелві «Мобі і Дік», Бойла «Музика води» зацікавила членкинь «Вікторії».

    Маргарита Зубкова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше