• Нагородження учасників виставки-конкурсу «О, писанко! Ти – символ України!»

    Нагородження учасників виставки-конкурсу  «О, писанко! Ти – символ України!» Нагородження учасників виставки-конкурсу  «О, писанко! Ти – символ України!» Нагородження учасників виставки-конкурсу  «О, писанко! Ти – символ України!» Нагородження учасників виставки-конкурсу  «О, писанко! Ти – символ України!» Нагородження учасників виставки-конкурсу  «О, писанко! Ти – символ України!»

    7 травня в центральній бібліотеці для дітей відбулося нагородження учасників виставки-конкурсу «О, писанко! Ти – символ України!». Читальна зала книгозбірні перетворилася на яскравий квітучий сад – «писанковий дивосвіт».

    «Великодня писанка» – це своєрідний дитячий мистецький проєкт, в рамках якого діти створюють унікальні роботи. Кожна з них випромінює світло, щирість та безпосередність, виграє яскравими кольорами та цікавими орнаментами, в кожній своя ідея, мрія та історія. Проєкт об’єднує всю громаду, адже учасниками заходу є користувачі-діти бібліотек Білоцерківської ЦБС.

    Серед розмаїття прекрасних робіт 30 найкращих були відзначені журі напередодні.

    Урочисту подію відкрив Микола Гопайнич – священник Православної Церкви України, який благословив учасників, привітав присутніх з найвеличнішим християнським святом – світлим Христовим Воскресінням та побажав всім миру, міцного здоров’я, гармонії, великої любові, сімейного затишку та щастя.

    Привітала талановитих дітей директорка КЗ БМР Білоцерківська централізована бібліотечна система імені Петра Красножона Леся Поліщук. Пані Леся подякувала юним майстрам і майстриням за їхній мистецький талант, креативність, здатність до творчого мислення та побажала не зупинятися на досягнутому, завжди вірити в себе, невичерпного натхнення для створення нових чудових робіт і перемоги в наступних конкурсах.

    Церемонію нагородження переможців провели члени журі: художник Георгій Пономарьов і головний спеціаліст управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Алла Карабач. Вони вручили грамоти та подарунки від централізованої бібліотечної системи.

    Сюрпризом для учасників заходу стало театралізоване дійство «Великодній колобок» у виконанні зразкового лялькового театру «Фантазія» (керівниця Ірина Сесьомко), яке подарувало багато позитивних емоцій та гарний настрій учасникам свята.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше