• Слово про поета

    Слово про поета Слово про поета Слово про поета Слово про поета

    Емоційним було чергове засідання розмовного клубу «ПроМова», яке відбулося у Всесвітній день вишиванки у бібліотеці-філії №4 сімейного читання.

    Присутніх привітали піснями на вірші Миколи Сома, Дмитра Луценка, Леоніда Гажали самодіяльні артисти ансамблю «Співограй» клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів.

    На захід бібліотечні фахівчині запросили члена Національної спілки письменників України поета-гумориста Володимира Івановича Дідківського.

    Бібліотекарка Жанна Харченко підготувала мультимедійну презентацію «Слово про поета». На екрані промайнули сторінки життя письменника, основні етапи його літературного і педагогічного шляху.

    Учасники заходу мали можливість ознайомитися з книжковою виставкою, на якій були представлені книги Володимира Дідківського та його вихованців.

    Під керівництвом викладачки української мови та літератури Ганни Григорівни Качки учні гімназії-початкової школи №6 «Перспектива» майстерно виконали гуморески пана Володимира та Павла Глазового. Володимир Іванович прочитав учасникам заходу свої твори. Його гумор гострий, влучний, спонукає замислитись хто ми є і якою мовою говоримо.

     

    Юлія Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше