• Зустріч з Володимиром Дідківським у бібліотеці №6

    Зустріч з Володимиром Дідківським у бібліотеці №6 Зустріч з Володимиром Дідківським у бібліотеці №6

    Чергове засідання жіночого клубу «Фітовітальня» відбулося в бібліотеці-філіалі №6. До себе на гостину запросили Володимира Дідківського – члена Національної спілки письменників України, поета-гумориста, лауреата Білоцерківської міської літературно-мистецької премії ім. І.Нечуя-Левицького.

    Надія Гаврилова ознайомила присутніх з творчим доробком пана Володимира, зауваживши, що «веселий дотепник у житті і творчості, Володимир Дідківський, має дар Божий у душі – це почуття гумору і глибинне чуття слова. Не залишає воно чоловіка ні в радості, ні в хвилини смутку. Адже захопленням усього творчого життя цієї чудової людини є гумористична поезія». У цьому переконались присутні, коли слово взяв Володимир Іванович. Веселий, правдивий і дотепний гумор звучав протягом усієї зустрічі. Володимир Івановичрозкрив присутнім секрет назви своєї першої збірки «Усім по шматочку» та прочитав низку гумористичних творів, які супроводжувались веселим сміхом та гучними оплесками. Спілкування було цікаве та щире. Відповіді на запитання вразили присутніх відвертістю та гумором.

    Докладніше познайомитись з творчим доробком Володимира Дідківського присутні змогли, переглядаючи книжкову виставку «Мудрий сміхотворець».

    Оскільки зустріч відбувалася напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, Володимир Іванович привітав усіх бібліотекарів зі святом такими словами:

    Дай Боже далі від печалі,

    Гірких пігулок і аптек…

    Нехай здорові будуть кралі

    Усіх міських бібліотек!

    Нехай пощезнуть сльози й болі,

    Хай Бог пошле Вам сміх – не плач!

    Хай на веселім щедрім полі

    Елітний вродиться читач!

     

    То ж, зі святом, дорогі колеги!

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше