• Вони для нас виборюють життя

    Вони для нас виборюють життя

    Щороку 14 березня відзначається День українського добровольця. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві у бібліотеці-філії №2 відбувся патріотичний екскурс «Вони для нас виборюють життя» для членів клубу «Цікаве дозвілля».

    Бібліотекарка Ірина Тупчій зауважила, що сьогодні більшість добровольців захищають рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками вони доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

    Пані Ірина запропонувала увазі присутніх добірку літератури, яка прославляє звитягу та героїзм захисників України та сприяє подальшому зміцненню патріотичного духу читачів.

    Чи вистояла б Україна без мужності добровольчих батальйонів? У чому сутність руху добробатів – і де його витоки? Якою була роль добровольців під час найважливіших етапів битви України проти агресора? На всі ці питання читачі знайдуть відповіді, ознайомившись з виданнями книжкової виставки «Український доброволець – взірець патріотизму».

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше