• Поки ми пам’ятаємо, ми непереможні

    Поки ми пам’ятаємо, ми непереможні Поки ми пам’ятаємо, ми непереможні Поки ми пам’ятаємо, ми непереможні Поки ми пам’ятаємо, ми непереможні Поки ми пам’ятаємо, ми непереможні

    Пам’ять… Це не просто частина історії. Це наша совість, біль, гордість. Україна сьогодні переживає нелегкі часи. Йде війна. І вже онуки і правнуки переможців у Другій світовій війні відстоюють волю і незалежність Батьківщини, боронять Європу від рашистської орди.
    До Дня пам’яті та Перемоги фахівчині бібліотеки-філії №3 для користувачів – учнів 9-А класу (класний керівник Раїса Дмитренко) Білоцерківської гімназії-початкової школи №15 провели поетично-патріотичне коло «Поки ми пам’ятаємо, ми непереможні…».
    Бібліотекарки познайомили старшокласників з історичними фактами Другої світової війни. Школярам була презентована книжкова виставка «Ціна Перемоги», коментований огляд якої зробили працівниці філії, детально зупинившись на книзі Олександра Вдовиченка «72. Записки комбата». Ця книга заслуговує на увагу і популяризацію серед молоді. Саме їм, юнакам і юнкам, цікаво дізнатися про величні вчинки простих людей, котрі творять новітню історію України.
    Учасники заходу, утворивши коло, читали патріотичні поезії зарубіжних та українських авторів.
    Слоганом заходу став вислів: «Україна не хоче руйнувати, а хоче створювати! Будувати! Розквітати!».

    Ксенія Гнуда.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше