• Історії доби непереможних

    Історії доби непереможних Історії доби непереможних Історії доби непереможних

    14 березня в Україні відзначається День українського добровольця – свято мужності та героїзму людей, що свідомо обрали шлях воїнів та за покликом серця стали на захист рідної землі.

    У цей день працівники бібліотеки-філії №3 разом з вихователем гуртожитку для слухачів освіти ЗП(ПТ)О Білоцерківського професійного коледжу провели патріотичну годину «Історії доби непереможних». Із розповіді Галини Кригіної юнаки дізналися історію сучасного добровольчого руху в Україні і його величезну роль у боротьбі за незалежність, суверенітет й територіальну цілісність нашої держави.

    Учасники заходу прослухали окремі історії про героїв-добровольців: Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі), дівчину-кулеметницю Оксану Рубаняк (Ксена), Ірину Мельник (Сабрину), Олександра Лук’янова, Віталія Запеку, Андрія Хливнюка, які підготувала бібліотекарка Наталія Добровольська. Згадали загиблих земляків-добровольців.

    Зацікавили читачів тематичний фотоколаж та книжково-ілюстрована виставка «14 березня – День українського добровольця», де розміщені видання про героїзм імужність воїнів-захисників рідної землі.

    Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя за мирне небо, за свободу і незалежність України.

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше