• Добровольці – герої нашої доби

    Добровольці – герої нашої доби Добровольці – герої нашої доби Добровольці – герої нашої доби

    14 березня в Україні відзначають День добровольця. З метою вшанування усіх, хто добровільно пішов захищати територіальну цілісність держави в бібліотеці-філії №6 проведеноДень інформації «Сила нескорених».

    В читальній залі працівники книгозбірні оформили книжкову виставку «Доброволець – герой сьогодення», на якій представлена література про російсько-українську війну та героїв, які пішли боронити рідну землю, щоб зберегти єдність країни.

    Для користувачів філії проведено патріотичну годину «Вони для нас виборюють життя», під час якої присутнім було презентовано книгу добровольця, учасника Майдану, піаніста Ігора Михайлишина «Танець смерті: Щоденник добровольця батальйону «Донбас».

    Також читачі мали можливість ознайомитись з художніми творами, написаними під час війни та представленими на тематичній виставці «Подвиг, заради Вітчизни». В цих виданнях розкривається палітра думок авторів про одвічні цінності людства: мир і ціну мирного неба, відвагу і героїзм воїна, волонтера, самовіддану щоденну працю кожного, хтолюбить свою Батьківщину, захищає рідну землю.

    Для користувачів групи «БібліоДзвін» у соціальній мережі Фейсбук бібліотечні фахівці підготували онлайн презентацію «Я – патріот своєї землі», яка інформує про День добровольців в Україні.

    У читальній залі книгозбірні увазі відвідувачів була запропонована інформаційна година «Сила нескорених», під час якої бібліотекарі знайомили читачів з людьми, які за покликом серця здійснили подвиг заради нашого мирного життя.

    Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони, ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра.

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше