• «Миті одкровень» Наталії Калиновської

    «Миті одкровень» Наталії Калиновської

    До Дня української писемності та мови бібліотеки Білоцерківської територіальної громади отримали у подарунок нові книги від сучасної української поетеси, організаторки та голови журі Всеукраїнського літературного конкурсу для учнівської молоді «У римах світлих оживає слово» Наталії Калиновської зі Львова.

    У збірці «Миті одкровень» пані Наталія ділиться своєю радістю відчуття нинішнього дня. Кохання і Батьківщина, радість і сум, легіт вітру і усміх дитини, замріяний Львів і зосереджена балканська Будва – постійні в творчості поетки теми, однак вона завжди, переосмислює їх по-новому. Глибинність, сутність, нова мить, нова радість – життя триває, бо так укладено в цьому світі й цим треба дорожити – твердить письменниця у своїх нових поезіях.

    «Голос війни» − колективна творча праця, упорядником якої стала Наталія Калиновська. У книзі представлені твори, що народилися під час війни. В ній розкривається палітра думок юних авторів про одвічні цінності людства: мир і ціну мирного неба, відвагу і героїзм воїнів, Батьківщину, любов до рідної землі, спадкоємність поколінь, незмінні цінності української родини. Глибока філософія думок представлена у поетичному слові юних талантів України. Автори передають усю любов, увесь свій біль, а разом із ним святу віру у перемогу над ворогом, за допомогою краси рими, колоритного мережива думок, барвистої палітри рідної мови. У збірці присутня як патріотична так і філософська лірика та проза , які кличуть у світ звитяг, віри, чистих неповторних почуттів, тривог і любові.

    Усі бажаючі матимуть можливість ознайомитися з подарованими книгами у бібліотеках ЦБС. Сподіваємося, що поетичні твори знайдуть відгук у серцях читачів та щиро дякуємо Наталії Калиновській за подаровані книги.

    Олена Бульда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше