• Читайте із задоволенням!

    Читайте із задоволенням! Читайте із задоволенням! Читайте із задоволенням! Читайте із задоволенням! Читайте із задоволенням!

    В День нової книги «Читайте із задоволенням» працівники бібліотеки-філії №6 запросили читачів на інформ-фуршет «Літературне меню». Любителів прочитати щось новеньке чекали книги різні за жанром: і класика, і фантастика, і світові бестселери, і історичні романи, і новинки українських авторів. Кожен книголюб зміг знайти для себе щось цікаве і корисне.

    На книжковій поличці «Краще, сучасне, дитяче від видавництва «Час Змін Інформ» розмістилися книги: Костянтина Климчука «Літо, коли сонце стало чорним» про життя головного героя Жені, в якого дитинство забрала Чорнобильська аварія; Валентини Михайленко «Сем і Маруська ідуть на війну» про те, як друзі Сем і Маруська зрозуміли, що війна – це не дитяча забава, але разом з дорослими займаються серйозними і корисними справами; Валентини Михайленко «Скарб під знаком риби» – пригодницька повість про таємничий монастирський скарб і знешкодження справжнього бандита; захопливі історії Олега Гавриша «Казки баби Гавришихи» – це відкрита брама у таємничий світ містичних пригод. Неабияку зацікавленість викликала у дітвори казка Інни Курило «Кексик – захисник», в якій розповідається про те, що на захист України проти росії стали не лише люди, а й домашні улюбленці.

    Увагу читачів привертає виставка однієї книги «Правдива історія України-Русі» Святослава Семенюка. Це книга про найважливіші сторінки історії нашого народу, про 2/3 справжньої історії, які в силу певних історичних обставин були надійно приховані від русинів-українців російськими і німецькими істориками.

    На виставці-нагадуванні «Війна: історії очевидців» представлені книги Андрія Тристана «Прийшла війна…» – про оборону Харкова, Євгенії Подобни «Міста живих, міста мертвих» – історії з війни у Бучі та Ірпені, Сергія Деркача «На фронті спека Можливий «град»!» – про реальні події, які відбувалися при обороні Миколаєва, Галини Литовченко «Зона бачення», Олександра Михеда «Позивний для Йова. Хроніка вторгнення» – зібрання думок і переживань українців протягом першого року широкомасштабного вторгнення.

    Виставка-порада «Нові книги шукають друзів» пропонує читачам-дітям пригодницьку повість Зірки Мензатюк «Відчайдушні вершники», яка є продовженням гостросюжетних повістей «Таємниця козацької шаблі» та «Дике літо в Криму»; захоплюючу повість Віталія Рождаєва «Клуб любителів української мови» про підлітків, які потрапили у російський фільтраційний табір під час війни та розробляють план втечі від російських окупантів з метою повернутися в Україну; зворушливу повість Сосуке Нацукава «Кіт, що рятував книжки» – історії про силу читання, книжкові світи, кохання, цінності, пошук ідентичності й віднайдену сміливість; лицарський роман Галини Малик «Мандри та подвиги лицаря Горщика» і ще дуже багато книг, які шукають друзів-читачів.

    Впродовж Дня нової книги бібліотекарі консультували читачів біля книжкових виставок, проводили огляди літератури, допомагали обрати серед книжкових новинок ті, що задовольняють особисті смаки. Запрошуємо до читання, адже, на вас чекають нові книги щоб «поспілкуватись» та подарувати радість і приємні миті.

     

    Надія Гаврилова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше