• Вернісаж книжкових новинок

    Вернісаж книжкових новинок Вернісаж книжкових новинок Вернісаж книжкових новинок

    З метою реклами нових надходжень працівники книгозбірні №6 провели День нової книги. Оскільки візитівкою бібліотеки є книжкова виставка, то бібліотекарі намагались представити нові книги саме шляхом популяризації їх за допомогою виставок: нових надходжень, однієї книги, виставки-інсталяції.

    Протягом дня відвідувачі знайомились з книжковими новинками. На книжковій виставці нових надходжень «Сторінками українських книг» фахівчині запропонували користувачам новинки українських авторів. Серед яких твори С.Талан «Осіння весна», «Душа Ніколь», О.Калини «Довга дорога додому», О.Саліпи «Дерево роду дикі паростки», С.Пономаренка «Чорне весілля», трилогія ретродетективів Ю.Даценка, історичні твори Я.Дегтяренко «Князь Русинів» та І.Звонок «Гальшка Острозька».

    На виставці однієї книги «Місто в творах білоцерківських авторів» представлено літературний альманах «Олександрійський бульвар». Автори-початківці проведуть користувачів однією з найдовших вулиць міста та познайомлять їх, за допомогою поетичного та мистецького слова, з історичним минулим та сучасним Білої Церкви.

    Для любителів «фентезі» оформлено тематичну поличку-інсталяцію «Пригодницькі історії Ф. Пуллман».

    У добірці дитячої літератури «Дитяча книжка шукає друзів» представлена книга «Казкові вечорниці», до якої увійшли казки про захоплюючі пригоди яскравих героїв та витончені ілюстрації в етностилі. Серед затишних казок на дітвору чекають казки нашої землячки, твори якої полюбляє малеча – Тетяни Строкач «Казочка в дарунок» та «Як дбаєш, так і маєш». Принцеси і принци, чарівники та чаклунки, хоробрі малюки і боязкі велетні − усі вони зустрінуться з читайликами на сторінках книжки «Казки старої Англії». Яскраві пазли перетворять читання на захопливу гру, а завдання на останньому розвороті допоможуть краще зрозуміти прочитане.

    З улюбленими героями знаменитого мультфільму «Пригоди поросятка Фунтика» малеча зустрінеться на сторінках книги В. Шульжик «Фунтик та стара з вусами». На тих, хто полюбляє творити дива своїми руками, чекає книга О. Рібцун «Пластилінові фантазії».

    Нові, яскраві видання, захоплюючі бестселери викликали жвавий інтерес у відвідувачів, а огляд книг «Літературний дайджест», проведений бібліотечними працівниками, допоміг читачам відкрити для себе імена письменників, які недавно прийшли до сучасної літератури. Кожен бажаючий вибрав книгу за смаком, залишилось лише насолодитись читанням!

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше