• Вернісаж книжкових новинок

    Вернісаж книжкових новинок Вернісаж книжкових новинок Вернісаж книжкових новинок

    Центральна бібліотека для дітей долучилася до Національного тижня читання – щорічної акції, яку Український інститут книги проводить з метою привернути увагу до українських книжок, наявних у бібліотечних фондах України, популяризувати читання як життєву практику серед українців та посприяти розвитку популярної літератури українською мовою.

    Нові книги у бібліотеці – це завжди маленьке свято, на якому панує її величність Книга.Скільки невідомого та цікавого приховує вона під своєю обкладинкою!

    «Вернісаж книжкових новинок» – під такою назвою 14 грудня пройшов День нової книги у центральній бібліотеці для дітей.

    Книгозбірня отримала найцінніший дарунок від Українського інституту книги в рамках Державної програми «Українська книга». 439 новеньких видань потрапили до нашої книгозбірні. Це і класика, і новинки українських авторів, зарубіжні трилери для дітей та підлітків, світові бестселери, енциклопедії, фантастика, історичні романи. Нові видання мають чудову поліграфію та сучасне дизайнерське оформлення.

    Протягом дня відвідувачі знайомились з книжковими новинками, що розташувалися на виставках «Читайте новинки», «Мандруємо у світ книги» «Новинки з усього світу»,«Справжні перлинки-книжкові новинки».

    В рамках Дня нової книги проведено огляди літератури «Знайомтесь, я – новинка», «Для маленьких вундеркіндів», «Книга збирає друзів», хвилинки інформаційних повідомлень «Класні історії для дівчаток», «Чарівний світ казок», «Міні-енциклопедія». Мандруючи цікавим книжковим світом, діти відповідали на запитання вікторини «Сучасні імена в український прозі».

    Олена Корнієнко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше