• Вона наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна

    Вона наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна Вона наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна Вона наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна

    До Дня Соборності України працівники бібліотеки сімейного читання Світлана Могорит та Юлія Харченко провели для читачів-дітей, учнів 6-х класів СПМШ №16, (класні керівники Богданець М.Ф. та Орлова Л.С.) годину державності «Вона наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна».

    Діти з цікавістю прослухали інформацію про буремні події з історії України, об’єднання Західноукраїнської Народної Республіки та Української Народної Республіки в єдину державу. Дізналися, що Акт Злуки є не випадковим явищем, а наслідком і вершиною об’єднавчого руху, що тривав від середини ХІХ ст. на українських землях, які були в складі різних держав.

    Національна єдність є не тільки базовою цінністю, а й обов’язковою передумовою успішного супротиву зовнішній агресії.

    Захід супроводжувавсямультимедійною презентацією, відеороликами та тематичними плакатами, створеними Українським інститутом Національної пам’яті.Діти, залюбки відповідаючи на запитання вікторини, більше дізнавалися про доленосні події в історії України.

    Узявшись за руки, учасники заходустворили символічний «ланцюг єдності».

     

    Юлія Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше