• Ліки з глибини століть

    Ліки з глибини століть Ліки з глибини століть Ліки з глибини століть Ліки з глибини століть


    Цілющі властивості книги були відомі давно. Читання книг – найкращий спосіб розслабитися і зняти стрес. Книга є прекрасним співрозмовником, вона розрадить і допоможе впоратися з конфліктними ситуаціями і проблемами.

    З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек 22 вересня у бібліотеці-філії №4 відбулася бібліотерапевтична година «Ліки з глибини століть» для членів клубів «Зарічани» та «Любисток».

    Бібліотекарка Ірина Тупчій зробила огляд літератури та запропонувала дізнатися провпливкниг різних жанрівна людину. Пані Ірина зазначила, що книга здатна вивести з пригніченого стану, змінити погляди на життя, викликати душевний переворот, допомогти розслабитися і забути про проблеми.

    Відвідувачі заходу не лише пригадали добре відомих авторів класичного жанру, а й познайомилися з новими виданнями української літератури, що відповідають смакам читачів, відкрили для себеімена письменників, які нещодавно увійшли до сучасної літератури. У невимушеній атмосфері учасники зустрічі ділилися досвідом власної «дружби» з книгою, висловлювали свої враження про прочитані книги. Світлана Журавльова ознайомила присутніх із творчістю авторки Юлії Матту, твори якої справили на неї суттєве враження. Ольга Хмель зачитала уривок з гостроактуальної повісті «Коронавірус» Віктора Євтушенка, яка примушує замислитися над багатьма проблемами сучасності. Любов Татаркіна декламувала гуморески поета-сатирика Володимира Дідківського.

    Запрошуємо всіх поціновувачів художнього слова до бібліотеки і сподіваємося, що ви знайдете для себе багато цікавої літератури. Ми впевнені, що нові книги сподобаються та принесуть задоволення нашим користувачам.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше