• У майбутнє – разом з бібліотекою

    У майбутнє – разом з бібліотекою

    Всеукраїнський день бібліотек – велика нагода розповісти людям про себе, підняти власний імідж.

    Розташування єдиного культурно-інформаційного центру Заріччя, бібліотеки-філії №4 Білоцерківської міської ЦБС ім. П.Красножона, є зручним для всіх жителів мікрорайону. Книгозбірня обслуговує понад дві тисячі користувачів.

    Відомо, що читання духовно та емоційно збагачує людину, вчить співчувати, розвиває уяву. Світ книги зачаровує кожного, хто переступає поріг бібліотеки. Тут є можливість ознайомитися з кращими творами, що ввійшли до скарбниці світової літератури, з новими книгами та іменами в сучасній українській та зарубіжній літературі. Особлива увага приділяється дітям та молоді, які, на жаль, втрачають інтерес до читання.

    Абонемент та невеликий, але світлий і затишний читальний зал створюють чудові умови для відпочинку. Не дивно, що люблять тут збиратися всі, хто небайдужий до книги, для кого бібліотека – вікно у світ духовних цінностей.

    Упродовж багатьох років бібліотека успішно співпрацює зі школами мікрорайону №13 та №17, дитячими садочками «Веселка» та «Оксанка».

    У книгозбірні створено клуби «Цікаве дозвілля» та «Зарічани». Відвідують їх переважно люди похилого віку, яких об’єднують спільні інтереси, погляди на життя, любов до книги.

    А діючий при бібліотеці гурток «Колорит» допомагає маленьким читайликам розвинути творчі навички в різноманітних сучасних техніках: паперопластика, стрінг-арт, поп-артощо.

    До бібліотеки приходять не лише за книгою але і за порадою, інколи і за співчуттям.

    Сьогодні бібліотекам живеться нелегко. І книгозбірня №4 не виняток. Важко дати лад давній споруді. Бібліотека потребує капітального ремонту, бракує звичних «міських» зручностей.

    Дуже добре, що День бібліотек співпадає з великим християнський святом Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. І тому ми щиро бажаєм усім Віри у власні сили, Надії на те, що наша професія буде існувати завжди, Любові користувачів і Мудрості від місцевої влади.

     

    Ірина Тупчій.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше