• Професійний діалог «Як викликати інтерес до читання у сучасних дітей?» Професійний діалог «Як викликати інтерес до читання у сучасних дітей?» Професійний діалог «Як викликати інтерес до читання у сучасних дітей?»

    Сучасні бібліотекарі вчаться безперервно, зокрема, білоцерківські. Сьогодні вони зібралися у приміщенні бібліотеки-філії №1 для дітей, щоб поділитися досвідом роботи з читачами-дітьми, обговорити їхні інтереси та визначити, як все ж таки викликати інтерес до читання у сучасних дітей.
     
    Виступами та презентаціями порадували колег Тетяна Качанова, Олена Крищенко, Леся Кравчук, Світлана Линник. Під час дискусії, усі присутні зійшлися на думці, що основною проблемою білоцерківських бібліотек є недостатня кількість нової та сучасної літератури для дітей. Ще одне, що навіть відлякує потенційних користувачів – це відсутність ремонту у приміщеннях та недостатня комфортність.
     
    Загалом, дійшли висновку, що бібліотекарі роблять для читачів-дітей усе можливе і неможливе. Мабуть саме тому, більшість читачів білоцерківських книгозбірень – саме діти, які приходять до бібліотек, незважаючи на існуючі проблеми.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше