• Шлях у безодню…

    Шлях у безодню… Шлях у безодню… Шлях у безодню…

    24 червня, з метою формування у підлітків правильного уявлення про здоровий спосіб життя, дбайливого ставлення до свого здоров’я, здоров’я оточуючих і профілактики паління, пияцтва та наркоманії, бібліотекарем бібліотеки-філії села Вільна Тарасівка було проведено годину інформації «Наркоманія – шлях в безодню» для читачів-дітей.

    Пані Раїса розповіла дітворі про те, що на шкільні роки припадає пік фізичного та розумового зростання, тому організму потрібно багато сил, щоб упоратися зі всіма навантаженнями. А підлітки інколи розглядають наркотики, як спосіб зняти напругу, розслабитися на вечірці, розважитися або поліпшити самопочуття. Утім, не обов’язково лише негативні обставини і погана компанія спонукають спробувати наркотики, але й звичайна цікавість, упевненість підлітка в тому, що він може тримати споживання під контролем, а від одного разу нічого страшного не станеться.

    Діти звернули увагу на матеріали книжкової виставки «Обережно: небезпечні задоволення» та з цікавістю гортали сторінки представлених на ній видань.

    Меленькічитайлики уважно слухали бібліотекаря та усвідомили, що потрібно боротися за те, щоб бути здоровим, жити у здоровій країні, адже, немає нічого дорожчого за здоров’я.

     

    Раїса Лисак



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше