• Можна забути рух, не можна забути емоції

    Можна забути рух, не можна забути емоції Можна забути рух, не можна забути емоції Можна забути рух, не можна забути емоції

    Танець – це розвага, відпочинок, розвиток, душевна потреба чи спосіб життя? Не тільки це, а й нові друзі, чудовий настрій, незабутні емоції та враження… Так як мистецтво не має кордонів, так і танець зближує людей різних націй, поглядів, характерів.

    Танець в стилі Hip Hop – окремий широкий напрямок танцювального мистецтва, який давно перестав бути суто американським. Феномен його популярності – у відсутності чітких правил та обмежень, вираження особистості, характеру, досягнення впевненості та самоствердження. Саме в такому стилі танцюють учасники студії «Diamond crew» (художній керівник Руслан Кравчук). Важливо, що хіп-хоп культура вже давно вийшла за рамки сучасного вуличного мистецтва. Танець – дієвий метод, щоб за допомогою різноманітних акцій та флеш-мобів привернути увагу до важливих соціальних проблем. Тому й співпрацюють бібліотекарі книгозбірні №2 саме з такими цікавими та неординарними колективами.

    Червень у Білій Церкві – пора літніх таборів, де цікаво, яскраво, весело та незабутньо проводять свій час не тільки діти та учнівська молодь нашого міста, а й підлітки з Попаснянського району Луганської області. Саме для них, за проханням працівників бібліотеки-філії №2, учасники танцювальної студії «Diamondcrew», провели майстер-клас «Танець – це рух, а рух – це життя!».

    Після насиченого враженнями дня – нові знайомства? Це – круто! У вечірній прохолоді так приємно знаходити друзів, спілкуватися і просто танцювати. Білоцерківці, на правах господарів, розповідали про чудові куточки міста та околиць, де не всім гостям щастить побувати, про табір, який теж організовують у літній період та про здоровий та спортивний спосіб життя, якого дотримуються та популяризують. Юні гості Білої Церкви, у яких від Київщини залишаться тільки найкращі враження, з теплом та любов’ю розповідали й про свій край – Луганщину, де на жаль, немає миру та спокою…

    Потоваришувавши та обмінявшись контентом, зробили висновок, що перешкод для дружби немає. Всі разом не тільки чудово провели свій час, а й розкрили та виявили свої таланти, навчили та навчилися.

    Мабуть, щоб знайти друзів та однодумців потрібно, насамперед, самому зробити крок назустріч.

             Леся Кравчук.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше