• Конституція: історія і сьогодення

    Конституція: історія і сьогодення Конституція: історія і сьогодення Конституція: історія і сьогодення Конституція: історія і сьогодення Конституція: історія і сьогодення

    Щороку 28 червня Україна відзначає День Конституції Основного Закону країни.

    Напередодні 28-ї річниці від дня прийняття документа працівниці центральної бібліотеки для дорослих Любов Вилегжаніна та Нінель Авраменко провели правову годину «Конституція: історія і сьогодення» для відвідувачів парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка.

    Любов Вилегжаніна ознайомила відпочивальників з книгами, представленими на тематичній викладці «Конституція – правова основа України». Учасникам заходу було цікаво погортати книгу «Перша конституція України гетьмана Пилипа Орлика1710 рік» та дізнатись цікаві факти про сучасну Конституцію України.

    Цього дня перевірити свої знання про права та обов’язки могли всі бажаючі. Бібліотекарка Нінель Авраменко підготувала цікаву вікторину «Конституція. Від князівства до сьогодення». Відвідувачі парку охоче відповідали на запитання, адже за правильну відповідь на кожного чекав заохочувальний подарунок.

    Після повномасштабного вторгнення росії українці по-новому усвідомили значення цінність Конституції України.

    Нінель Авраменко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше