• Засідання клубу «Хронос» відбулося у центральній бібліотеці

    Засідання клубу «Хронос» відбулося у центральній бібліотеці Засідання клубу «Хронос» відбулося у центральній бібліотеці Засідання клубу «Хронос» відбулося у центральній бібліотеці Засідання клубу «Хронос» відбулося у центральній бібліотеці Засідання клубу «Хронос» відбулося у центральній бібліотеці

    30 травня у Центральній бібліотеці відбулося 25 засідання краєзнавчого клубу Хронос. Були виголошені чотири доповіді. Євген Чернецький розповів про білоцерківських вихрестів на прикладі купецької родини Спекторів.

    Про військового злочинця Августа Хефнера, який керував і брав участь у масових розстрілах євреїв на теренах України у 1941 році, доповів Олександр Ярмола. Документам про групу білоцерківських спірітів була присвячена доповідь Анатолія Бондаря.

    Олександр Раков поділився своїми рефлексіями з приводу інтерв’ювання білоцерківців-учасників Революції Гідності, проведеного разом і під керівництвом Сергія Бурлаки. Традиційно матеріали цього засідання будуть опубліковані окремим виданням, з яким можна буде познайомитися в мережі міських бібліотек.

    Євген Чернецький.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше