• У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай

    У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай

    Нещодавно працівники бібліотеки-філії №3 запросили до книгозбірні дорослих шанувальників народознавчих свят. Цього дня зібралося чимало користувачів бібліотеки на фольклорне свято зустрічі весни «У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай».

    Захід був підготований фахівчинями бібліотеки та членкинями клубу «Пролісок» Академії пенсіонерів, щоб пригадати давні українські звичаї та обряди, які закликають у дім щастя, благополуччя, здоров’я.

    Багато істориків, етнографів намагаються пояснити значення слів прадавніх веснянок чи розшифрувати символіку обрядів, але для присутніх важливим було те, що вони неймовірно красиві, несуть радість, тепло, світло, оновлення.

    Гості свята обмінювалися побажаннями, приймали участь у розважальній програмі.

    Театралізоване дійство з піснями та народними традиціями покращило всім учасникам заходу настрій, подарувало позитивні емоції і залишило гарні спогади!

    Вивчаймо нашу історію та культуру! Святкуймо рідні, українські, веселі свята!

     

    Наталія Добровольська.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше