• Валентинки із щирим серцем

    Валентинки із щирим серцем Валентинки із щирим серцем Валентинки із щирим серцем Валентинки із щирим серцем

    День святого Валентина – це не тільки свято квітів, «валентинок» та подарунків. Це символічний день для виявлення ще більшої уваги та любові до тих людей, які знаходяться поруч з вами.

    З нагоди цього романтичного дня для шестикласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13 відбулася арт-година «Валентинки із щирим серцем», яку організували працівники бібліотеки-філії №2.У приміщенні вирувала приємна та затишна атмосфера, оскільки медіа-зал був прикрашений різноманітними сердечками та тематичною книжковою виставкою.

    На початку заходу бібліотекарка Олена Буяненко ознайомила дітей з історією виникнення цього свята, розповіла про традиції його святкування в різних країнах світу та в Україні, а також про подарунки, які традиційно готують до цього дня.

    Для хлопчиків та дівчаток були проведені цікаві ігри та конкурси: «Розгадай ребус», «Символи Дня Святого Валентина» та «Комплімент».

    Проявом турботи, любові та уваги до близьких може стати подарунок, виготовлений власноруч. Під час майстер-класу учні розмальовували романтичними узорами печиво, щоб подарувати своїм рідним та друзям маленьку солодку радість.

    Свято минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички.Кожен отримав свою «валентинку» та щирі слова привітання зі святом від працівниць бібліотеки.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше