• Валентинки з великою любов'ю

    Валентинки з великою любов'ю Валентинки з великою любов'ю Валентинки з великою любов'ю

    День Святого Валентина – це свято, коли люди висловлюють свою любов один до одного. З нагоди цього романтичного дня для третьокласників БНВК ЗОШ №13 відбулася арт-година «Валентинки з великою любов'ю».

    Бібліотекар філії №4 Олена Буяненко розповіла про день Святого Валентина, і чому його ім'я пов'язують зі святом закоханих. Керівник гуртка «Колорит» Олена Яросевич розповіла дітлахам про те, що дарують цього дня і коли з'явились та якими були перші валентинки.

    Зробити щось для людини, яку ми любимо,– це також є вираженням нашої любові. Проявом турботи, любові і уваги до близьких може стати подарунок, виготовлений власноруч. На занятті діти виготовляли привітальні листівки у вигляді ведмедиків з валентинкою всередині. Хоча шаблони валентинок у всіх були однаковими, у кінцевому результаті кожна робота відрізнялась від іншої і набула своєї неповторності.

    Для гуртківців «Колорит» відбувся майстер-клас «Дерево любові». Прикладаючи до паперу і обводячи свою руку, діти створювали стовбур та гілки дерева, на які розміщували різнокольорові сердечка з привітаннями для своїх рідних.

    Подарунки, зроблені своїми руками, зігрівають душу і роблять свято схожим на казку.

    Протягом дня читачі бібліотеки долучалися до акції «Валентинка читацьких симпатій». На листівках у вигляді сердечок вони писали назву улюбленої книги та опускали її до «Скриньки читацьких симпатій».

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше