• П’ять мов любові

    П’ять мов любові П’ять мов любові

    День Святого Валентина – це свято всіх закоханих, свято, коли люди висловлюють свою любов один до одного. З нагоди цього романтичного дня бібліотека-філія №4 була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, квітами, які створювали гарний настрій усім читачам книгозбірні, а особливо учням 4-А класу БНВК ЗОШ №13, для яких психолог і волонтер Тетяна Джуган підготувала психорозвиваюче заняття «П’ять мов любові».

    Для задоволення емоційних потреб дитині необхідні всі п’ять мов любові. Тож, зрозуміти мову любові близької нам людини надзвичайно важливо. На занятті було обговорено п’ять основних методів проявлення симпатії та любові. Переглянувши відеоролик корисних підказок «Симпатія та методи виявлення почуттів», діти взяли активну участь в обговоренні та поділилися набутим досвідом, розповіли як в їхніх сім’ях проявляють любов та симпатію.

    Зробити щось добре для людини, яку ми любимо, – це також є символом та вираженням нашої любові. Проявом турботи, любові і уваги до близьких може стати подарунок, виготовлений власноруч. На занятті діти виготовили привітальні валентинки, складаючи пазли у формі сердечка з п’яти мов любові.

    Наприкінці заходу бібліотекарі привітали дітлахів ласощами у вигляді сердечок та побажали частіше говорити про свою любов мовою, зрозумілою близькій людині. А мов у любові багато: комусь ближче мова слів, комусь мова дій, комусь мова дотиків.

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше