• Зустріч, що серцю мила

    Зустріч, що серцю мила Зустріч, що серцю мила Зустріч, що серцю мила Зустріч, що серцю мила Зустріч, що серцю мила

    Нещодавно в читальній залі бібліотеки-філії №1 для дітей звучало смачне, багате, барвисто-мелодійне українське слово. На зустріч з вихованцями освітнього центру «Диволенд» завітала поетка-краянка, очільниця клубу «Лідер» Центру позашкільної освіти «Соняшник» – Ірина Ліснічук-Запорізька.

    Зустріч пані Ірина розпочала зі знайомства у формі діалогу, аби дізнатися про смаки й уподобання користувачів, познайомила з історією свого творчого шляху, а потім зачарувала їх поезією. «Початок зими»,«Сніжинка на долоні», «Перший сніг»,«Вірш для мами», «Бабусі», «Сивий голуб» і багато інших віршів, майстерно прочитаних авторкою, припали до душі малечі. Читайлики активно розповідали поетці про свої власні пригоди взимку, влітку і восени.

    Насолодившись поетичними рядками, учасники заходу поринули у творчість. Зосередивши увагу, натхненно виготовляли поробки з пластиліну, хто які забажав. В когось вийшла красуня-ялинка, в когось морозиво, а хлопчаки ліпили «мультяшних» героїв. На завершення зустрічі пані Ірина зачитала вірша, який ніс у собі велике бажання кожного з присутніх, про таку бажану Перемогу і обдарувала всіх смаколиками та листівками з власною поезією, а бібліотеці презентувала книгуз дарчим підписом «У пошуках істини».

    Щиро дякуємо Ірині Сергіївні за чудову, креативну зустріч з вихованцями, за мелодику й ритміку поетичного рядка та бажаємо подальших успіхів, творчого натхнення, здійснення всіх мрій та задумів.

     

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше