• «Листи до неба» – про Віру, Любов та Надію!

    «Листи до неба» – про Віру, Любов та Надію! «Листи до неба» – про Віру, Любов та Надію! «Листи до неба» – про Віру, Любов та Надію! «Листи до неба» – про Віру, Любов та Надію! «Листи до неба» – про Віру, Любов та Надію!


    Кожного разу, зустрічаючись з непересічною особистістю, дивуюся і вражаюся розмаїттю талановитих людей Білої Церкви.

    17 червня в читальній залі бібліотеки-філії №8 відбулася творча зустріч з неймовірно талановитою поетесою Анною Фадєєвою, яка презентувала свою збірку поезій «Листи до неба».

    Після довгих карантинних обмежень на арт-зустріч до бібліотеки з радістю завітали читачі, друзі мисткині, колеги по перу – білоцерківські поетки.

    Анна Фадєєва – авторка віршів та пісенної лірики, учасниця та співзасновниця інді-фольк гурту «В∑сна», очільниця Спілки Незаслужених поетів «СловаRі», учасниця мистецького проекту «ПОЧУТИ».

    Як сказала сама Анна про себе, вона – книжкова дівчинка. Мабуть, саме тому, творча зустріч відбулася в бібліотеці.

    Авторка народилася в м. Біла Церква. Творчу діяльність розпочала ще в шкільні роки, однак перші серйозні кроки в поезії були зроблені вже в дорослому віці. Вірші здебільшого публікувалися в пресі рідного міста та в мережі Інтернет. У 2015 році пані Анна отримала Спеціальну відзнаку від «Коронації слова» як авторка пісенної лірики.

    Перша друкована збірка поезій молодої та талановитої поетеси «Листи до неба» побачила світ в 2020 році. У книзі – поезії різних років, окремі вірші покладені на музику Станіслави Клішиної та увійшли до репертуару гурту «В∑сна». Тож на зустріч Анна прийшла не одна, а з гуртом «В∑сна». Гітара – Станіслава Клішина, барабан джембе – Кирил Керешков.

    У збірці три головні теми: Віри, Кохання та Надії. Поезія Анни Фадєєвої – це натхненне листування у віршах про найважливіше: те, що окрилює і лякає, те, що болить і захоплює, те, про що не скажеш.

    Авторка натхненно та дуже артистично читала свої поезії, розповідала, якій події присвячений певний вірш. Один із своїх віршів Анна читала та виконувала мовою жестів, чим дуже усіх вразила.

    У виконанні гурту «В∑сна» прозвучало багато пісень: «Сонячне колесо», «Княжна», «Радію тобі», «Весна» тощо.

    Не передати словами атмосферу зустрічі. Настільки все було душевно, тепло і невимушено. Пані Анна так зачарувала своєю харизмою та талантом, що глядачі довгий час не відпускали молоду поетесу оплесками. І, не зважаючи на вечірній час, гості не поспішали розходитися.

    А на завершення була автограф-сесія з Анною Фадєєвою.

     

    Світлана Хмільова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше