• Осінній дивограй моїх років

    Осінній дивограй моїх років Осінній дивограй моїх років

    Під такою назвою в бібліотеці-філії №8 відбувся літературно-музичний моціон, присвячений Дню людей похилого віку. Працівники книгозбірні цього дня вшановували учасників клубу «Золота осінь» Академії пенсіонерів та підготували для них теплі слова вітань. На заході лунали пісні відомих українських та грузинських виконавців: Ольги Богомолець, Оксани Білозір, Іво Бобула та Нані Брегвадзе.

    На свято до бібліотеки завітала білоцерківська поетеса Тетяна Строкач, яка представила широкому загалу свою збірочку віршів «Осіння музика душі». Пані Тетяна за освітою педагог, багато років присвятила роботі в дитячому садочку, тому писала вірші переважно для малечі. Згодом спробувала свої сили в поезії для дорослих читачів. Завдяки її віршам присутні поринули у розмаїття літніх квітів, у віхолу осіннього листопаду, чарівних зимових візерунків. Проникливі та ніжні рядки авторка присвятила матері, жінці та дітям.

    Академісти не шкодували оплесків для пані Тетяни, подякували за зустріч та висловили бажання прочитати її збірочку віршів. Наприкінці заходу всі із задоволенням сфотографувалися разом на згадку.

     

    Світлана Хмільова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше