• Чарівний світ поезії Юлії Хандожинської

    Чарівний світ поезії Юлії Хандожинської Чарівний світ поезії Юлії Хандожинської Чарівний світ поезії Юлії Хандожинської

    Працівники бібліотеки-філії №6 продовжують працювати з дітьми, які відпочивають у літньому таборі «Барвінкова країна», що діє при БЗШ №21.

    Для вихованців загонів «Бджілка», «Віночок» та «Смайлик» бібліотекарі організували зустріч з членкинею Сквирського літературного об'єднання «Сузір'я», авторкою та співачкою – Юлією Хандожинською.

    Завідувачка бібліотекою Надія Гаврилова познайомила учасників заходу з гостею, зауваживши, що протягом всього свого життєвого шляху, пані Юлія пронесла світлий паросток любові до слова. Перші вірші пані Юлія написала під час роботи у дитячому садочку. Там, поряд з дітьми, відкрився дивний і загадковий світ у серці Юлії.

    Поетка захоплено працює над творами для дітей, створює пісні і співпрацює з такими відомими композиторами і виконавцями, як: Надія Галабурда, Микола Ведмедеря, Ірина Мринська, Ірина Балабай, Володимир Гуменчук.

    Зустріч у бібліотеці була проведена у формі розважальної години «Гра не тільки розважає, а й знання додає». Граючись, діти знайомилися із творчим доробком Юлії Хандожинської: виправляли помилки в текстах віршів про дружбу, відгадували загадки про польові квіти, а завдяки віршам про природу «побували в лісі».

    Діти спробували себе в ролі казкових героїв, взявши участь у грі «Пантоміма». А під час проведення «Фізкультхвилинок» познайомилися з пісенним доробком авторки. Дітвора із задоволенням прослухала казки, які читала пані Юлія. Сподобалися малечі і пісні у виконанні Юлії Миколаївни.

    За активність та старанність діти отримали солодкі подарунки. І на сам кінець, усі бажаючі мали можливість сфотографуватися із гостею бібліотеки на згадку про цікаву зустріч.

    Залюблена у життя, пані Юлія створює чарівний світ поезії. Поетеса не має наміру зупинятися на досягнутому, тому щодня до її колекції творів додаються нові.

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше